Συμφωνητικό εγγραφής

Στο χώρο αυτόν ανεβαίνουν διάφορα αρχεία κυρίως με άδεια Creative Commons καθώς και άλλων αδειών σε direct link καθώς και ενημερώσεις σε διαφορα θέματα. Τα links είναι σε hide, δηλαδή θα πρέπει να κάνετε reply στο θέμα που θέλετε για να σας αποκαλυφθεί.

Δεν προτείνουμε τα Mails:  otenet.gr, forthnet.gr, hol.gr, tellas.gr, cyta.gr, online.gr, coditel.net, edudsl.gr  λόγω μη ενεργοποίησης. Είναι δική σας ευθύνη.
Προτείνουμε κυρίως: gmail.com, yahoo.com, yahoo.gr, hotmail.com και πάλι θα πρέπει να ελέγξετε το spam (ανεπιθύμητα) αν σας έχει έρθει ενεργοποίηση.Οποιο μέλος αντιληφθεί κάποιο θέμα που είναι ενάντια στους κανόνες του site μπορεί να ζητήσει να αφαιρεθεί στέλνοντας ένα μήνυμα στο hellenicwaveforum@gmail.com εξηγώντας το λόγο αφαίρεσης.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τους κανόνες του. Οι ακόλουθοι κανόνες γράφτηκαν με σκοπό την ομαλή λειτουργία των συζητήσεων σε αυτό το forum και μπορούν να συμπληρωθούν, να τροποποιηθούν ή να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή σύμφωνα με την κρίση των Διαχειριστών.

ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ του Forum

To Forum είναι μια μη κερδοσκοπική ιστοσελίδα που σκοπό έχει την επικοινωνία και ενημέρωση σε διάφορα θέματα.
Δεν αντιπροσωπεύει ή δεν εγγυάται ότι οι πληροφορίες που βρίσκονται μέσα σε αυτήν την περιοχή είναι εξακριβωμένες, πλήρεις ή τρέχουσες, ούτε καθίσταται υπεύθυνο για τον έλεγχο των πληροφοριών που δημοσιεύονται στην περιοχή δημοσίων ανοιχτών συζητήσεων. Παρόλα αυτά κάνει ότι είναι δυνατόν για την λειτουργία του χώρου σύμφωνα με τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους.
Το Forum δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο των μηνυμάτων που δημοσιεύονται. Αυτά αντιπροσωπεύουν αποκλειστικά το μέλος που τα δημοσίευσε και όχι απαραίτητα τη γνώμη των διαχειριστών και των υπολοίπων μελών του φόρουμ. Αν διαπιστώσετε ότι κάποιο θέμα ανήκει σε άλλον τότε ελάτε σε επαφή με το Διαχειριστή στο παρακάτω mail ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Εξωτερικοί δεσμοί (links):
Η διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, η ποιότητα και η πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοτόπων και σελίδων στα οποία υπάρχουν παραπομπές μέσω δεσμών, δεν ελέγχεται. Η ακέραια σχετική ευθύνη ανήκει στα αντίστοιχα sites. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι το Forum ενστερνίζεται η αποδέχεται το περιεχόμενο η τις υπηρεσίες των ιστοτόπων στους οποίους υπάρχουν παραπομπές, η ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Οι φωτογραφίες, μουσική και τα βιβλία σε αυτή την ιστοσελίδα προέρχονται από τις προσωπικές συλλογές των μελών, κατόπιν άδειας από τους δημιουργούς ή από τις αναφερόμενες πηγές. Αν κάποιος τρίτος έχει τα πνευματικά δικαιώματα φωτογραφιών και άλλων θεμάτων της ιστοσελίδας, που εμείς δεν γνωρίζουμε, παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας ώστε να αναφέρουμε τον ίδιο ή να αφαιρέσουμε τις φωτογραφίες από την ιστοσελίδα μας.
Αποσπάσματα κειμένων που έχουν υιοθετηθεί από άλλες ελληνικές ή ξένες ιστοσελίδες συνοδεύονται από την πηγή που έχει χρησιμοποιηθεί.

ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ

Από τη στιγμή που ολοκληρωθεί η εγγραφή στο φόρουμ, οι χρήστες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών τους, καθώς και κάθε άλλη ενέργεια που γίνεται υπό τον προσωπικό τους λογαριασμό.
Ο κωδικός σας πρέπει να είναι το ελάχιστο με 6 χαρακτήρες χωρίς να περιλαμβάνεται το όνομα εγγραφής σας για λόγους ασφαλείας.
Το nickname σας μπορεί να έχει γράμματα και αριθμούς αλλά όχι κενά διαστήματα ούτε και άλλα σύμβολα. Οι χαρακτήρες μπορεί από 3 μέχρι 12.

Από τη στιγμή που θα κάνετε νέα εγγραφή θα σας έρθει mail με ένα λίνκ όπου πατώντας το θα βρεθείτε στο χώρο της σελίδας για να γράψετε τα στοιχεία σας και να γίνετε μέλος. Αν δεν σας έρθει mail ούτε στα ανεπιθύμητα μέσα σε ένα 24ωρο τότε παρακαλώ να μας ενημερώσετε στο mail του Forum.

Παρακαλείστε να ειδοποιείτε άμεσα τους Διαχειριστές του Forum σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του λογαριασμού σας και πιθανή παραβίαση ασφαλείας.
Για την αποφυγή τέτοιων καταστάσεων, φροντίζετε για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού σας και την έξοδο (logout) στο τέλος κάθε χρήσης. Το Forum δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ζημίας ή βλάβης επακόλουθης της αδυναμίας των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παραπάνω οδηγία.

Μετά την έγγραφή σας πηγαίνετε στο προφίλ σας και συμπληρώστε τα ανάλογα πεδία όπως είναι η Μυστική ερώτηση που σκοπό έχει να ασφαλίζει περισσότερο το λογαριασμό σας. Μην ξεχνάτε να συμπληρώνετε τα υπόλοιπα ζητούμενα πεδία. Δεν επιτρέπονται διευθύνσεις e-mail στην υπογραφή σας ή spam ή πρόστυχες εικόνες.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ

Για την ομαλή λειτουργία του Φόρουμ , οι Διαχειριστές έγραψαν μία σειρά κανόνων, που είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν οι χρήστες.

   1. Εχετε το δικαίωμα να γράφετε τα κείμενά σας ΜΟΝΟ στα ελληνικά και κατά περίπτωση στα Αγγλικά αλλά ΟΧΙ στα greeklish. Οσοι γράφουν με greeklish ή άλλες γλώσσες εκτός των αναφερομένων θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση τα θέματα αλλά και τα μέλη. Αποφύγετε να γράφετε με κεφαλαία, αφού υπάρχει ως γενική άποψη ότι γράφοντας έτσι είναι σαν να φωνάζουμε και είναι ενοχλητικό στην ανάγνωσή του.
Σε περίπτωση που θέλετε να τονίσετε κάτι, μπορείτε να το γράψετε με χαρακτήρες bold(B).

   2. Η συμπεριφορά των χρηστών πρέπει να διέπεται από σεβασμό προς τον χώρο που τους φιλοξενεί και προς τους υπόλοιπους χρήστες, ανεξαρτήτως βαθμού, χώρας, χρώματος και φυλής. Οι διαφορετικές απόψεις, πεποιθήσεις ή προτιμήσεις πρέπει να γίνονται πάντα σεβαστές. Σε περίπτωση που η μία άποψη αντιβαίνει στα χρηστά ήθη άλλου χρήστη, μπορεί μέσω προσωπικών μυνημάτων των Διαχειριστών, να μεσολαβήσουν στην ομαλή λύση του προβλήματος.

   3. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ οι επιθέσεις εναντίον άλλων χρηστών, οι προσβλητικές εκφράσεις, οι ύβρεις, η ειρωνεία, ο χλευασμός και γενικά κάθε προσπάθεια προσβολής ή μείωσης της προσωπικότητας του άλλου, ανεξαρτήτως βαθμού, χώρας, χρώματος και φυλής.

   4. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η δημοσίευση, διακίνηση, διαφήμιση, διάθεση κλπ., πορνογραφικού υλικού, ενοχλητικών διαφημίσεων (spam), ευαίσθητων προσωπικών στοιχείων, υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, «πειρατικού λογισμικού» και συναφή (warez, cracks, keygens κ.α.) κλπ. Σε περίπτωση που μέλη ανταλλάσσουν μεταξύ τους μέσω προσωπικών μηνυμάτων, e-mail, δικτύων ανταλλαγής αρχείων κλπ, υλικό συναφές με τα προαναφερθέντα, το Φόρουμ ουδεμία ευθύνη φέρει. Ειδικότερα, η διακίνηση, διαφήμιση, διάθεση κλπ., ενοχλητικών διαφημίσεων (spam), απαγορεύεται και μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Επισης στα avatar δεν επιτρεπεται διαφημιστικά banner ή άλλα χωρίς την άδεια των Διαχειριστών.

   5. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η δημοσιοποίηση προσωπικών μηνυμάτων άλλων χρηστών, ΧΩΡΙΣ την προηγούμενη άδεια από τον αποστολέα του μηνύματος. Τα προσωπικά μηνύματα αποτελούν προσωπικές συζητήσεις μεταξύ των χρηστών και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιούνται ως επιχειρήματα σε δημόσιες συζητήσεις. Σε περίπτωση που κάποιος ενοχλείτε από αυτά μπορεί να τα στείλει μόνο στους Διαχειριστές ως απόδειξη για το συνετισμό του ατόμου που αποτελεί το θέμα.

   6. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναφορά, ανάρτηση, δημοσίευση συνδέσμων προς υλικό που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό η με άλλον τρόπο αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, η και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.

   7. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η διαφήμιση παντός είδους προϊόντων, επιχειρήσεων, εταιρειών, υπηρεσιών κλπ., με οποιοδήποτε τρόπο (είτε άμεσο, είτε έμμεσο) χωρίς την άδεια των Διαχειριστών. Στην αντίθετη περίπτωση, η διαφήμιση αυτή θα θεωρείται ως " spam " και θα αντιμετωπίζεται αναλόγως.

   8. Οι φωτογραφίες που ανεβάζουμε στο φόρουμ πρέπει να έχουν μέγιστο πλάτος στα 480 ώστε να μη κουράζει το σύστημα να ανοίξει τις σελίδες. Οι υπογραφές των μελών στο φόρουμ διέπονται από τους ίδιους κανόνες με τα μηνύματά τους. Πιο ειδικά οι υπογραφές μπορούν να έχουν χαρακτήρες μέγιστο στους 300.

   9. Κάθε μέλος δικαιούται να διατηρεί ένα μόνο λογαριασμό. Η εγγραφή του ίδιου χρήστη με πολλαπλούς λογαριασμούς με σκοπό την παραποίηση γεγονότων, η την εξαπάτηση των άλλων χρηστών απαγορεύεται, εκτός αν συντρέχει λόγος και υπάρχει σχετική άδεια. Η διεύθυνση ΙΡ καταγράφεται και είναι ορατή μόνο στο Προσωπικό και στο ίδιο το μέλος. Η διαγραφή των δεύτερων και τρίτων λογαριασμών γίνεται άμεσα.

  10. Πριν δημιουργήσετε νέο Θέμα(New topic) στο Φόρουμ, ελέγξτε μήπως το θέμα συζητείται ήδη αλλού, η έχει καλυφθεί στο παρελθόν. Χρησιμοποιείστε τη δυνατότητα "Αναζήτηση" [Search] για να εντοπίσετε το θέμα που σας ενδιαφέρει

  12. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ονόματα η υποκοριστικά που να μην προκαλούν αντιπάθεια η να ενοχλούν τα αλλά μέλη. Εάν γίνει αντιληπτό ότι κάποιο όνομα η υποκοριστικό ενοχλεί την ολομέλεια τότε το μέλος θα απομακρύνεται. Παρακαλούμε λάβετε αυτά υπ' όψιν όταν δημιουργείτε την έγγραφή σας.

 13. H διαχειριστική ομάδα του Forum διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει ή να κάνει ban το μέλος που έχει πάνω από 60 ημέρες να επισκεφτεί το φόρουμ ακόμα και αν έχει γράψει post.

Βαθμοί του forum ανάλογα με τα posts
Νέο μέλος = 0 posts
Μέλος = 1 posts
Καλό μέλος = 10 posts
Ηρωικό μέλος = 50 posts
Εκλεκτό μέλος = 150 posts

 14. Προς αποφυγή spam το νέο μέλος που κάνει εγγραφή αλλά και το πρώτο πόστ θα έχει ένα Anti-Spam Verification, δηλαδή 5 γραμματα κεφαλαία Αγγλικά και μια ερώτηση απλή που θα πρέπει να απαντηθούν για να αποφύγουμε κάποιο bot.

Σας ευχαριστούμε και καλή συνέχεια.
To mail της σελίδας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή βοήθεια είναι το hellenicwaveforum@gmail.com

Η Διαχειριστική Ομάδα του hellenicwave.net