Αποστολέας Θέμα: Σπαγγέτι με σκόρδο, θυμάρι και πράσινο πιπέρι  (Αναγνώστηκε 1061 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος AndreasHW

  • Διαχειριστής
  • *****
  • Μηνύματα: 424
Σπαγγέτι με σκόρδο, θυμάρι και πράσινο πιπέρι


  Υλικά για 4 μερίδες


Συστατικά

    * 500 γραμμ. σπαγγέτι
    *ελαιόλαδο
    *αλάτι και φρεσκοτριμμένο κόκκινο πιπέρι
    *1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
    *2 κ.σ. θυμάρι φρέσκο, ψιλοκομμένο^
    *250 γραμμ. Σαν Μιχάλη, σε λεπτές φλούδες ή τριμμένο

Οδηγίες

  Βράζουμε τα σπαγγέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό, ώστε να γίνουν al dente, τα σουρώνουμε, τα περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο, ρίχνουμε πιπέρι και τα αφήνουμε να κρυώσουν σε ένα μπολ. Μόλις κρυώσουν, προσθέτουμε το σκόρδο, το θυμάρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σερβίρουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με το τυρί.
 
^ Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το θυμάρι με φρέσκια ρίγανη, μαντζουράνα, μυρώνι ή ό,τι άλλο φρέσκο μυρωδικό θέλουμε.
 
« Τελευταία τροποποίηση: 22 Απρίλιος 2015, 05:33:55 πμ από AndreasHW »