Αποστολέας Θέμα: ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΦΕΤΑ  (Αναγνώστηκε 1045 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος AndreasHW

  • Διαχειριστής
  • *****
  • Μηνύματα: 424
ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΦΕΤΑ
« στις: 30 Μάιος 2012, 08:37:00 πμ »
ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΦΕΤΑ


  Υλικά για 3-4 μερίδες



Συστατικά

   *1,5 κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλο κομμένο σε μπουκιές
   *1 κιλό πράσα κομμένα σε κομμάτια 2 – 3 εκ.
   *3-4 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
   *½ φλιτζ. τσαγ. τυρί φέτα
   *αλάτι
   *πιπέρι
   *ελάχιστη ρίγανη
   *½ κούπα λεμόν
 


Οδηγίες

1.Βάζετε το κρέας στο τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο και σε πολύ χαμηλή φωτιά σιγοτηγανίζετε το χοιρινό μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει από όλες τις πλευρές για 30 λεπτά περίπου .
2.Έπειτα ρίχνετε τα πράσα μαζί με ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό, αλατοπιπέρωνετε, ανακατεύετε, σκεπάζετε και σιγοψήνετε για 10 λεπτά.
3.Στο τέλος ρίχνετε το λεμόνι, την ρίγανη την τριμμένη φέτα και αφήνετε το φαγητό να «πάρει» την τελευταία του βράση για 3-4 λεπτά πριν το σερβίρετε.
« Τελευταία τροποποίηση: 22 Απρίλιος 2015, 05:35:05 πμ από AndreasHW »