Αποστολέας Θέμα: Ποια χαρακτηριστηκά ενός γυναικείου προφίλ απωθούν τους άντρες ;  (Αναγνώστηκε 2485 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος AndreasHW

  • Διαχειριστής
  • *****
  • Μηνύματα: 424

Ο σκοπός ενός προφίλ σε ένα site γνωριμιών είναι οι γνωριμίες είτε σε φιλικό είτε σε αισθηματικό επίπεδο! Όσοι ενδιαφέρονται για μια σχέση προσπαθούν να φτιάξουν ένα προφίλ με εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα τους εξασφαλίσει όσο το δυνατότερο περισσότερες ευκαιρίες γνωριμιών. Ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά σε ένα γυναικείο προφίλ που άθελα τους απωθούν τους άντρες και μειώνουν τις ευκαιρίες γνωριμιών;

Οι άντρες που ψάχνουν για την δημιουργία μιας γνωριμίας μέσω ίντερνετ συνήθως προβληματίζονται κυρίως για τα ακόλουθα χαρακτηριστικά :

• Για την εμφάνιση μιας γυναίκας

• Για το αν θα περνούν ευχάριστα μαζί της

• Για το αν είναι άτομο «υψηλής συντήρησης» με υπερβολικές απαιτήσεις

• Για το κατά πόσο θα ταιριάξουν ερωτικά

• Για το κατά πόσο αυτή η γυναίκα ενδιαφέρεται για μια σοβαρή σχέση ή όχι

• Για το κατά πόσο αυτή η γυναίκα ενδιαφέρεται για το άτομο ή για την οικονομική του κατάσταση.

Εάν μια γυναίκα θέλει να ενθαρρύνει έναν άντρα να την προσεγγίσει μέσω του διαδικτύου θα πρέπει να δημιουργήσει ένα προφίλ με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Μια πρόσφατη φωτογραφία η οποία θα είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στην πραγματικότητα. Είναι καλό οι φωτογραφία να μην είναι απλά υπό μορφή πορτραίτου αλλά ολόσωμη.

Στην περιγραφή του προφίλ της δεν θα πρέπει να υπάρχουν σχόλια του τύπου : « Ψάχνω για τον Τομ Κρούζ....» ή «Ψάχνω να βρω ένα ιππότη» ή «Είμαι πολύ συντηρητική και απαιτητική» ή «Ψάχνω ένα άντρα για γάμο» κλπ γιατί αυτά τα σχόλια θα αποθαρρύνουν και θα τρομάξουν τους άντρες που πιθανό να ήθελαν να την προσεγγίσουν. Τα προφίλ με την μεγαλύτερη ανταπόκριση είναι ευχάριστα , περιεκτικά και έχουν χιούμορ.

Τα προφίλ που εκφράζουν δυστυχία , προσωπικά προβλήματα ή πρόσφατο χωρισμό είναι επίσης απωθητικά. Κανένας άντρας δεν θα ήθελε να ξεκινήσει μια καινούργια σχέση με μια γυναίκα που δεν έχει ξεπεράσει τον «πρώην» της ή με μια γυναίκα που πιστεύει ότι «όλοι οι άντρες είναι γουρούνια» !

Απωθητικά είναι επίσης τα προφίλ που κάνουν ξεκάθαρο ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται πρωτίστως για την επαγγελματική ή την οικονομική κατάσταση των αντρών που θα γνωρίσει. Αυτό σαφώς και απομακρύνει τους άντρες μιας και δεν είναι διατεθειμένοι να παίξουν τον ρόλο του «σπόνσορα» σε καμία περίπτωση.

Mη ξεχνάτε ότι στο διαδίκτυο η ώρα που θα αφιερώσει κάποιος για να δει ένα προφίλ είναι πολύ λίγη. Πρέπει το προφίλ σας να μπορεί να κάνει άμεσα καλή εντύπωση. Η φωτογραφία είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να κερδίσετε την πρώτη εντύπωση ενώ τα κείμενα του προφίλ σας είναι αυτά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε ακόμα περισσότερο μέσα από τα χιλιάδες προφίλ , γι αυτό αν θέλετε αποτελέσματα δώστε την κατάλληλη προσοχή!