Αποστολέας Θέμα: Καλωσήλθατε στο Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας - Κερατσινίου  (Αναγνώστηκε 628 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος AndreasHW

  • Διαχειριστής
  • *****
  • Μηνύματα: 424


Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου ιδρύθηκε το 2009 με την υπ' αριθμόν 4176/2009 απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιώς. Είναι ένας σύλλογος ΜΗ κερδοσκοπικού χαρακτήρα και η δράση του υποστηρίζεται αποκλειστικά από εθελοντές.
 Σκοπός του Σωματείου μας είναι η περίθαλψη και γενικά η φροντίδα και η προστασία των αδέσποτων ζώων, καθώς και σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές και κάθε Δημόσια ή Διοικητική Αρχή, η επίλυση θεμάτων που αναφέρονται σε αδέσποτα ή δεσποζόμενα ζώα (καταγγελίες για κακοποιήσεις ζώων, παθητικής ή ενεργητικής μορφής).

 Ο Δήμος Νίκαιας, παρατηρώντας το έργο των εθελοντών και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες για τη συνέχισή του, παραχώρησε στο Σωματείο μας χώρο για την δημιουργία καταφυγίου για τα αδέσποτα ζώα Με εθελοντική εργασία και οικονομική βοήθεια από μέλη και φίλους του σωματείου, καταφέραμε να κατασκευάσουμε το πρώτο καταφύγιο αδέσποτων ζώων στην Νίκαια.

 Στο καταφύγιο μας αυτή την στιγμή φιλοξενούμε πάνω από 50 ζώα, αριθμός που κατά καιρούς αυξάνεται ή μειώνεται ανάλογα τις συνθήκες και τις περιστάσεις. Κριτήριο για να εισέλθει ένα ζώο στο καταφύγιο είναι η κατάσταση της υγείας του, η ηλικία του αλλά και οι κοινωνικές ανάγκες που προκύπτουν και επιτάσσουν την περισυλλογή του από το Σωματείο μας. Όταν αποκατασταθεί η υγεία τους, μεγαλώσουν ή αναρρώσουν , περνάμε στην διαδικασία των υιοθεσιών.

 Μέχρι στιγμής έχουμε περιθάλψει και προωθήσει για υιοθεσία παραπάνω από 160 αδέσποτα ζώα. Οι ανάγκες του Σωματείου σε τροφές, φάρμακα, αναλώσιμα και ιατρική περίθαλψη (στειρώσεις, εμβολιασμοί, θεραπείες) είναι τεράστιες και πολύ συχνά βρισκόμαστε στη δύσκολη θέση να αρνηθούμε την ανάληψη περιστατικών λόγω του δυσβάστακτου κόστους.

Αν δεν έχεις χώρο και χρόνο, για να έχεις έναν σκύλο στο σπίτι σου,
τότε υιοθέτησε ΕΙΚΟΝΙΚΑ ένα σκυλούνι από το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου με το συμβολικό ποσό των 15€ ανά ΜΗΝΑ!
Το ποσό δίνεται από κοντά, είτε μέσω τράπεζας με την κατάθεση στην ALPHA BANK:

ALPHA BANK
Αρ.λογ.-κατ/μα-νομ:49200-200200-2411

IBAN
GR90 0140 4920 4920 0200 2002 411
Φιλοζωικο σωματειο Νικαιας-Κερατσινιου

Επέλεξε ένα από τα τετράποδα που βρίσκονται σε αυτό το άλμπουμ και γίνε ο εικονικός του κηδεμόνας!
Προαιρετικά, μπορείς να έρχεσαι όποτε θέλεις για να τον επισκεφθείς, να τον βγάζεις βόλτα, να του φοράς το λουράκι που πιθανόν να θες να φορά αλλά και να τον καλλωπίζεις.
Επίσης, θα τον βοηθήσει πολύ να κοινοποιείς το άλμπουμ του αλλά και να κάνεις γνωστό στον κύκλο σου πως ψάχνει μια μόνιμη οικογένεια.

Με την εικονική υιοθεσία,συμβάλλεις σε κάποιο εμβόλιο που θα χρειάζεται ο συγκεκριμένος σκύλος,ακόμα και στην κονσέρβα του,ή σε κάποια φάρμακα που θα πρέπει να πάρει!Βοηθάς και με αυτόν τον τρόπο,τετράποδες ψυχές!

Υ.Γ. Δεν υπογράφεις κάποιο ''συμβόλαιο'' για να υιοθετήσεις εικονικά,έτσι δεν είσαι δεσμευμένος και μπορείς να συνεισφέρεις για όσο καιρό μπορείς εσύ!

Μπορείτε να δίνετε τα χρήματα σε δόσεις (15€/μήνα) ή ακόμα και για 2-3 μήνες μαζί.

Υιοθέτησε έστω και εικονικά!
Στείλε μήνυμα στο inbox της σελίδας μας Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου ή επικοινώνησε μαζί μας στα 6978195389 ή 698 26 23 181 ή 698 47 27 488 ή
698 02 70 744.

Στηρίξτε μας,για να συνεχίσουμε να βοηθάμε όσα αδεσποτάκια είναι ακόμα εφικτό!

http://fsnk.gr